S U U R K I I T O K S E T

Niinhän siinä sitten kävi, että Teitte Teidän Miehestä Teidän Valtuutetun! Kiitän vilpittömän iloisena ja tyytyväisenä teitä kaikkia, jotka olette antaneet minulle valtakirjanne yhteisten asioidemme hoitamiseen. Tulen tekemään parhaani yhteisten asioidemme eteen. Minuun voitte olla aina yhteydessä, jos tarvetta ilmenee (toki vaikkei ilmenesikään:). Tänään jo valtuustoryhmässä vielä varavaltuutettuna ollessani korostin sitä, että alhaisen äänestysprosentin ja suuren valtuutettujen vaihtuvuuden kertoma viesti muutostarpesta pitää analysoida ja ottaa vakavasti.Vanha kabinettipolitikointi saa jo jäädä sinne kabinettinsa ihan itsekseen ja antaa tilaa uudelle avoimelle päätöksentekokulttuurille, jossa valitut päättäjät myös voivat osallistua päätösten tekoon ja valmisteluun.