Vaalityö on nyt tehty ja tulosta odotellaan jännityksellä.

Tulin tänään illalla vaalitöistä kotiin hyvillä mielin n. klo 23. Nyt olen hiukan väsynyt mutta huojentunut. Olen antanut parhaani.

Olin koko päivän jakamassa vaaliharjoja keskustassa ja juttelemassa ihmisten kanssa.Kontaktoin arviolta 300-350 ihmistä tänään. Olen henkilökohtaisesti tarroittanut ja jakanut n. 5000 matkahammasharjaa, jotka toivottavasti omalta osaltaan auttavat parantamaan turkulaisten suun terveyttä. Harjoja oli ilo jakaa ihmisille, koska usein palkintona oli iloinen hymy ja kiitos. Harjan vastineeksi sain vastaanottajalta energiaa ja antamisesta koituvan hyvän mielen. Toivottavasti saan runsaasti niitä arvokkaita ääniäkin, joidenka avulla saisin valtakirjan päästä edustamaan ja ajamaan turkulaisten asiaa valtuustoon.

Keskusteluissa turkulaisten kanssa yksi asia nousi ylitse muiden ja se on toriparkki. Itse olen ollut johdonmukaisesti ja rehellisesti nykyistä toriparkkihanketta vastaan alusta alkaen ja äänestänytkin kahdesti valtuustossa sitä vastaan. Samaa linjaa tulen luonnollisesti jatkamaan myös uudessa valtuustossa, mikäli minut sinne valitaan. En siksi, että maanlainen pysäköinti olisi huono ajatus vaan siksi, että nykyinen suunnitelma on huono ja turkulaisten enemmistö ei sitä halua. Lisäpysäköintitilaa saadaan tarvittaessa varmasti paremmin ja turvallisemmin tehtyä esim. Louhen laajennuksena.

Toinen merkittävä tavoitteeni on se, että alamme tosissamme panostamaan tavoitteellisesti terveys- ja sosiaalisektorin ennaltaehkäisevään työhön tavoittenamme terveellisemmät ja paremmin voivat turkulaiset. Sehän se lopultakin on kaikkein tärkeintä.

Tänään Turun Sanomissa oli ainokainen lehti-ilmoitukseni. Se oli sisällöltään tällainen: Ilmoitus 2710